tisdag 3 mars 2009

Tisdag.

Diggar denna video nedan! Vad tycker ni???

I dag har förkylningen satt sig i halsen. Hosta och blir bara hesare. Sara och Thilda har varit lediga idag så vi har fått lite gjort på vårat projekt. Som vi hoppas få igång väldigt snart!!!

Börjar få lite panik!!! Whilma åker till sin pappa i morgon och ska sedan vara där varannan vecka, onsdag till onsdag. Melle åker på fredag till fredag. Vi har valt att göra så för att få lite ensam tid med varje unge och så får dom lite andrum från varandra. Men det känns sjukt svårt när man har haft dom på heltid i över 3år. Hoppas verkligen att det ska gå bra, för alla skull!

3 kommentarer:

tant t sa...

Det kommer att bli bra. De är så stora att de säger till om någonting inte är bra. Förstår att det är svårt (och konstigt) att vara utan dem - men försök att se fördelarna (för att inte behöva tänka på nackdelarna). Bra för alla att hinna sakna varandra också. Hälsa dem så gott! Stor kram!!

sandrac sa...

Ja, jag kan ju tänka på Cilla som har varit utan Leja så länge! Jerka rinde igÅr och lugnade mej.Han märker att jag är orolig. Jag tror att det kommer gå kanon!
Ska ni till Flen något?
Kramis

tant t sa...

Skönt att Jerka stöttar dig! Inga planer för Flen just nu, men jag tjoar när det är dags ;) KRAM