söndag 17 maj 2009

I går var det party med syrran och hennes jobbarkompisar! Det blev utgång till http://www.pubwasa.se (vimmel bilder). Mycket dans och en del öl (dricker inte GI). La huvudet på kudden kl 3.45, så jag har varit lite seg idag...

Malte äter pencilin mot öroninflammation(igen). Han nästan kräks för det är så äckligt, men han kämpar och blir så nöjd när han får massor av beröm!!!

Vi har haft en liten Jack rassel hund hela helgen. Whilma har ont i fötter och ben för hon har varit ute på promenader i timmar!!! Men gud var Whilma och Melle har myst!! I bland vill jag ha hund för barnens skull, men icke. Whilma har köpt koppel till sina råtter så hon får gå med dom i stället!

I morgon kommer mammorna och grabbarna hit och jag ska bjuda på lunch Inte helt lätt när det kommer en matbloggerska hit! Det ska bli jätte kul att träffas igen!!!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tack Whilma, Melle o resten av familjen för en härlig helg för Voffa! Hon behövde få av sig lite spring i benen, och det har hon verkligen fått! Hoppas Whilmas träningsvärk inte sitter i för länge bara...

sandrac sa...

Det var mysigt för hela familjen!!!Vi lånar henne gärna någon mer gång!!
Kram Sandra